skip to Main Content
Filmen Tot Gods Glorie

Filmen tot Gods Glorie

Beelden spreken nog altijd krachtiger dan woorden …

Als vervolg op mijn Blog ‘Avonturen op de filmset‘ van enkele weken geleden, hierbij BTS video nummer 1 (van de 4), waarin diverse internationale studenten van de seminar aan het woord komen.

Een krachtig getuigenis over welke vaardigheden je samen in korte tijd met elkaar kunt leren. Dit alles onder leiding van een goede Vader, die Zijn kinderen met liefde de door Hem gegeven talenten verder ziet ontwikkelen voor Zijn Koninkrijk.

Als je goed oplet, zie je mij ook zo nu achteruit rennen, met een iPhone rig in mijn hand of liggend op de vloer om het juiste plaatje te krijgen etc. Het was mijn taak om zoveel mogelijk mooie momenten en interviews op de set vast te leggen. Vandaar dat ik meer achter de camera dan ervoor stond.

Soms ging dit zelfs zo ver dat ik voor een mooie shot in een boom klom, om er vervolgens niet meer uit te kunnen komen … Gelukkig kwamen er drie jonge mannen in een drafje op me af, om als een ladder naar beneden te dienen 🙂 Maar niet voordat dit ook op camera was vastgelegd uiteraard!

Geniet!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top