skip to Main Content

Ewien heeft zich bekwaamd in film en fotografie. Zij produceert video’s voor educatieve, muzikale en documentaire doeleinden. Met haar camera’s legt Ewien de Hoopvolle kant van het (Afrikaanse) leven vast.

“Ik wil een diepere snaar raken, laten zien hoeveel moois God brengt in het leven van Afrikanen. Zowel film als fotografie is een middel om met mensen in gesprek te gaan, het verhaal achter een beeld te vertellen.”

 

Vlag Erop Los
Nieuwe Wegen 2019

Inmiddels heeft haar passie een professionale wending genomen. Zo werden haar videobeelden, in zowel Afrika als Nederland, op tv uitgezonden. Verder mocht zij actief bijdragen aan het op de kaart zetten van de talentvolle Senegalese zanger Cissa (http://www.cissamusic.com/).

Ook werden acht foto portretten van Afrikaanse christenen uitgekozen voor publicatie op de achterpagina van het Nederlands Dagblad (Geloof & Handen, april/mei 2013).

Voor de agrarische school Beersheba (BS) is zij de vaste fotograaf en portretteert zij met plezier jaarlijks de studenten op een persoonlijke manier.

Draagt u dit werk een warm hart toe?
Maak dan het gewenste bedrag over via IBAN NL76 ABNA 0484 6740 48  t.n.v. Stichting CAMA Zending in Driebergen, o.v.v. ‘BGKFOTO’ of via de CAMA website – Geef Direct (Ideal / PayPal).

Ewiens passie voor beelden wordt ingezet voor praktische doelen die God haar op het hart geeft én die de Afrikanen verder helpen.

Back To Top