skip to Main Content

Ewien heeft zich bekwaamd in film en fotografie. Zij produceert video’s voor educatieve, muzikale en documentaire doeleinden. Met haar camera’s legt Ewien de Hoopvolle kant van het (Afrikaanse) leven vast.

“Ik wil een diepere snaar raken, laten zien hoeveel moois God brengt in het leven van Afrikanen. Zowel film als fotografie is een middel om met mensen in gesprek te gaan, het verhaal achter een beeld te vertellen.”

 

Vlag Erop Los
Nieuwe Wegen 2019

Inmiddels heeft haar passie een professionale wending genomen. Zo werden haar videobeelden, in zowel Afrika als Nederland, op tv uitgezonden. Verder mag zij met plezier optrekken (coachen) met  lokale getalenteerde foto- en videoteams … waarvan één een eerste christelijke TV zender oprichtte in een overwegende moslim context.

Het is een groot voorrecht om Passie Projecten te helpen schrijven, filmen, regisseren en monteren … Een mooi voorbeeld hiervan is: 🌳 EEN NIEUW GEZICHT VAN DE KERK 🌿

Ook werden acht foto portretten van Afrikaanse christenen uitgekozen voor publicatie op de achterpagina van het Nederlands Dagblad (Geloof & Handen, april/mei 2013).

Voor de agrarische school Beersheba (BS) is zij de vaste fotograaf en portretteert zij met plezier jaarlijks de studenten op een persoonlijke manier.

Draagt u dit werk een warm hart toe?
Maak dan het gewenste bedrag over via IBAN NL76 ABNA 0484 6740 48  t.n.v. Stichting CAMA Zending in Driebergen, o.v.v. ‘BGKFOTO’ of via de CAMA website – Geef Direct (Ideal / PayPal).

Ewiens passie voor beelden wordt ingezet voor praktische doelen die God haar op het hart geeft én die de Afrikanen verder helpen.

Back To Top