skip to Main Content

… Gift catalogus …

Met regelmaat krijgen we de vraag aan welke lopende projecten/doelen kan worden gegeven? Om deze reden de gift catalogus ‘Koninklijk Geven’, met enkele voorbeelden waaraan concreet kan worden gegeven ten behoeve van Gods Koninkrijk.

Ook zullen we globale informatie online verstrekken om de veiligheid van alle betrokkenen te waarborgen.

Wil je meer weten? Of de meest actuele informatie ontvangen? Of heb je het op je hart om aan een bepaald doel te geven? Neem dan vooral contact met ons op. We staan je graag te woord.

 

Hospital Kids
Energized

Coaching jonge Afrikanen

Het onderwijzen en coachen van jonge Afrikanen heeft al 15+ jaar ons hart. Zo nemen we al jaren jonge mensen mee tijdens bijvoorbeeld de technische reizen naar de Hoop Kliniek. Al doende leert men het best en onderweg krijgen we ook een dieper kijkje in de levens van onze jongeren. Africa’s got talent! Doel: $500.

M. heeft een passie voor evangelisatie, muziek en dichtkunst. God gaf haar een droom om te werken onder getraumatiseerde kinderen in Rwanda.

S. werkt al sinds 2014 met ons. Zijn verborgen talenten kwamen langzaamaan boven drijven en nu floreert hij op verschillende technische vlakken. Hij laat het nooit na nieuwe dingen te leren en heeft vooral een voorliefde voor mechanica.

Bijbelschool West-Afrika (solar upgrade)

Een bijbelschool in West-Afrika – ruim 8 hectare groot – draait in haar geheel op zonne energie. In 2007 telde deze school nog slechts 7 studenten, momenteel groeit het aantal weer en woonden er zelfs meer dan 60 studenten en hun families in 2019.

Gedurende het schooljaar leven de studenten en hun families ‘on campus’. Eén van hun hoofdtaken – naast het volgen van de lessen – is het onderhouden van een eigen groentetuin. Door een gezond dieet komt een ieder tot bloei.

Met het groeiende aantal studenten, neemt ook de vraag naar energie en water voor de huizen, klaslokalen en andere faciliteiten toe. Doel: $10.000

Hoopvol Afrika
Bouw Mee
Back To Top