skip to Main Content
Drone image radio

April 2021 ligt alweer even achter ons, maar wat een geweldige groep vrijwilligers hebben zich ingezet om – soms letterlijk door weer en wind – ruim 2.500 zonnepanelen van het dak te halen. Nogmaals bijzonder bedankt allemaal! Het deed ons goed te zien hoe vrienden ook weer andere vrienden meebrachten en om – van ver af – mee te kijken hoe deze grote klus in zo’n korte tijd werd geklaard.

CAMA-Zending / Marcel Oosterkamp heeft nog twee artikelen aan het project gewijd en die willen we jullie niet onthouden. Hieronder een korte paragraaf en doorlink naar het hele artikel.

(1) Anco en Ewien van Bergeijk zijn zendelingen in West-Afrika. En maken bijzondere dingen mee! Zo kreeg Anco een tijdje terug een onverwacht telefoontje met de vraag of hij 2.500 zonnepanelen wilde kopen, voor een lage prijs. Zijn antwoord: “Nee, maar als ik ze cadeau krijg wil ik ze zelf wel van het dak halen.” Wat denk jij wat er vervolgens gebeurde? Lees snel verder als je het antwoord wilt weten!

Om te beginnen.. Zonnepanelen en zending, wat hebben die twee met elkaar te maken?
Lees verder …

(2) Drie weken terug vertelden we het bijzondere verhaal van CAMA zendelingen Anco en Ewien van Bergeijk. God gaf ze op een bijzondere manier 2.500 zonnepanelen. Maar ze moesten wel zelf de panelen van het dak halen. Ook moeten Anco en Ewien de panelen zelf in Afrika zien te krijgen, wat nog een hele klus is!

Jullie zijn met verschillende mensen aan de slag gegaan om de panelen te verwijderen, hoe ging dat? “Het was best puzzelen om vanuit Senegal de hele onderneming te coördineren en mee te helpen om voldoende mankracht gedurende de week te krijgen. Een neef van Anco kwam speciaal uit Portugal om dit project aan te sturen. We waren bijzonder bemoedigd hoe vrijwilligers soms ook weer vrienden meenamen en hoe het woord zich als een vuurtje verspreidde. Een veelgehoorde opmerking was dat de sfeer onderling bijzonder goed was …”  Lees verder … 

Back To Top