skip to Main Content

Als CAMA zendingswerkers werken we met een vriendenkring (familie, vrienden, organisaties, kerken) die ons verblijf in West-Afrika financieel ondersteunt. Elke zendingswerker ontvangt een door de CAMA vastgestelde toelage. In alle jaren van ons ‘zendingsavontuur met God‘ hebben we mogen zien hoe God elke keer weer voorziet. In al die jaren zijn we niets tekort gekomen! Gaaf niet?!

HELP ons helpen…
Naast de financiën die we ontvangen voor ons levensonderhoud, hebben we ook de ruimte om een gedeelte opzij te leggen ten behoeve van kleine projecten. Hiervan kunnen we bijvoorbeeld Oliver – Anco’s rechterhand – een werkvergoeding geven voor al het werk dat hij verricht.

Geef het doorOliver kwam op school niet goed tot zijn recht en is – toen hij te oud werd – van school gestuurd. Zijn broer stelde hem in januari 2010 aan ons voor, met de vraag of Anco hem niet onder zijn hoede wilde nemen. Inmiddels is hij o.a. de ‘eerste technische man’ op een bijbelschool in West-Afrika en heeft zich een ware doorzetter getoond. Leergierig en niet bang om (onbekende) zaken aan te pakken.

Leerwaaier
In de loop der jaren hebben onze ‘eerste jongeren’ weer andere jongeren meegenomen en getraind. Op die manier zet de leerwaaier zich voort. Iets waar we enorm dankbaar voor zijn. Wat ons betreft komt ‘echte verandering van binnenuit’.

Wil je ook een steentje bijdragen? Of denk je op een andere wijze bij te kunnen dragen aan één van de projecten in West-Afrika? Dit kan op verschillende manieren:

Surf naar de sectie ‘Daad‘ waar alle (lopende) projecten in het uitrolmenu worden genoemd.

  1. Doneer via Ideal CAMA (pas wel Bestemming en Gewenste bedrag aan). “Gift verloopt via de CAMA en is belasting aftrekbaar. CAMA heeft de ANBI-status”.
  2. Of investeer via CAMA PayPal: “Gift verloopt via de CAMA en is belasting aftrekbaar”.
  3. Of vul onze antwoordkaart (PDF) in – Let op: Technische ondersteuning West-Afrika komt ten goede aan ons eigen onderhoud; wil je een specifiek project ondersteunen? Dan even expliciet vermelden. “Gift verloopt via de CAMA en is belasting aftrekbaar. CAMA heeft de ANBI-status”.

   We zijn altijd op zoek naar mensen die in Afrika en Afrikanen willen investeren.
   Op welke, creatieve wijze dan ook ! Bij voorbaat hartelijk dank…
Back To Top