skip to Main Content

Enkele maanden na ons huwelijk (juni 2001), kwamen we op een kruispunt te staan. In die tijd liep het slecht met de IT-sector, waarin Anco werkzaam was. Toen Anco’s baan kwam te vervallen, stonden we voor een keuze. Op zoek naar een nieuwe baan in Nederland? Of onze kennis en vaardigheden inzetten ter ondersteuning van kerkelijke projecten in het buitenland?

Vanaf dat moment hebben we onze zoektocht naar een zendingsorganisatie concreet ingezet. In de CAMA vonden we een organisatie die bij ons past qua manier van werken en geloofsbeleving. Samen met hen hebben we in West-Afrika een plek gevonden, waar grote behoefte is aan technische ondersteuning.

Ter voorbereiding op ons vertrek naar West-Afrika hebben we in Parijs 10 maanden Frans gestudeerd. Van sept 2004 – dec 2012 vormde ML onze thuisbasis.

De laatste jaren reizen we meer en meer als technische adviseurs langs verschillende projecten in West-Afrika. Om die reden hebben we ons sinds december 2012 gevestigd in centraal gelegen Senegal.

Back To Top