skip to Main Content

…film that touches lives!…

Ewiens liefde voor lijnen, sterke momenten, schaduwen, felle kleuren en funky details, vormen belangrijke elementen in haar Hoopvolle beelden. Onder de naam btwienCLICKS | Film & Photo (voorheen Maliwood Productions) creëert zij stills en video’s voor educatieve, muzikale en documentaire doeleinden.

Alhoewel haar werk kleurrijk en levendig is, gaat zij het vastleggen van de moeilijkere kanten van het (Afrikaanse) leven niet uit de weg. Ruim 15+ jaren buitenland ervaring heeft haar geleerd om het leven te omarmen zoals het komt, met de mooiere maar ook de moeilijkere momenten. Onder leiding van de Schepper van hemel en aarde én met een (aangeleerd) vleugje Afrikaanse veerkracht en doorzettingsvermogen.

Ewien“Ik wil een diepere snaar raken, laten zien hoeveel moois God brengt in het leven van Afrikanen. Zowel film als fotografie is een middel om met mensen in gesprek te gaan, het verhaal achter een beeld te vertellen.”

Feest in Conakry

Haar foto- en videowerk is in zowel Afrika, Europa als Amerika vertoond. Een fotoserie over Talibé kinderen (Koraanleerlingen), Dreams of a Talibe, werd  in Frankrijk  gepubliceerd om aandacht te vragen en fondsen te werven voor het mooie werk dat onder deze prachtige, maar gekwelde kinderen wordt gedaan.

Eén van haar recente foto’s, Surreal Surroundings, ontving een ‘Honorable Mention Award’ in de 2020 Click VOICE Image Collection – categorie ‘Taking Shape’. Deze foto competitie ontvangt jaarlijks rond de 40.000 inzendingen wereldwijd en dit beeld haalde de top 2%.

Haar liefde voor mensen en Afrika kan zij goed kwijt in haar passie
voor documentaire- en portretfotografie. Het opbouwen van relaties vormt hierbij de fundering: https://www.btwienclicks.com/

Back To Top