skip to Main Content
Letter Ecole Samuel

Tweede leven afgeschreven tafels

Graag delen we onderstaande brief en foto’s, geschreven door een Malinese vriend en leraar van de christelijke basisschool van Jeugd met een Opdracht ‘école Samuel’. In de laatste container hadden we een heel aantal tafels meegenomen die door een Hogeschool in Nederland buiten werden gezet.

Voor de gelegenheid had onze vriend ook nog zijn zoontje en zijn beste vriend ingezet als modellen om onderstaande woorden te bekrachtigen 🙂

Letter Ecole Samuel

“Samuel is een christelijke school, opgericht door Jeugd met een Opdracht in Koutiala in 1996. Evangelisatie onder kinderen en het bieden van goed onderwijs aan gezinnen die met moeite hun kinderen naar school kunnen sturen, vormt onze passie.

De gegeven tafels representeren vele dingen voor ons. Deze tafels van hoge en duurzame kwaliteit bieden ons bovenal in comfort te werken. Eén kind per tafel – we denken dat het veel vrucht gaat dragen in de toekomst van de leerlingen, omdat ze zo beter hun werk kunnen doen.

Het beëindigt ook de onderlinge strijd op welke plek te zitten op de ‘tradtionele rij banken’ – iedere leerling heeft zijn eigen tafel en stoel 🙂 🙂

Thank you so much for this help. This will participate in the accomplishment of the goal we have set ourselves namely the education of children whose parents do not have enough financial resources. Our school is blessed by the bench tables. Thank you!”

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top