skip to Main Content
Op Reis

Brrr, Nederland

Aangezien de tam-tam in Zuidland harder gaat dan hier in Afrika :), de volgende mededeling. Vanaf 10 december zullen we voor enkele weken voet op Nederlandse bodem zetten, om presentaties te geven en een container hulpgoederen te vullen.

De eerste presentatie zal in Zuidland plaatsvinden, op donderdag 11 december om 19.30 u. in zaal 5 van de Welkomkerk. Eén en ander werd op onderstaande wijze onder de aandacht gebracht:

Uit Afrika: Anco en Ewien van Bergeijk

Wil je hen horen en zien? Normaal gesproken moet je dan een lange reis maken. Helemaal naar Mali en Senegal, want daar woont en werkt dit echtpaar. In deze ontwikkelingslanden brengen ze al 10 jaar het evangelie onder de mensen – met passie, in woord en daad. Waarom? Omdat het geloof hen daartoe aanzet.

Maar je hoeft helemaal niet naar die Afrikaanse landen, want Anco – van oorsprong afkomstig uit Zuidland – en Ewien van Bergeijk komen hier op bezoek om te vertellen hoe zij daarginds hun werk doen. We ontmoeten elkaar in de Welkomkerk, bij wijze van spreken voor ons om de hoek. Ze willen ons in woord en beeld – Ewien filmt en fotografeert – meenemen naar hun werkterreinen waar de nood groot is, maar waar ook hele mooie dingen gebeuren. Echt, je mag deze bijeenkomst niet missen… En nodig gerust familie, vrienden, kennissen en buren uit.

Wellicht tot ziens in Nederland!

Back To Top