skip to Main Content
Vintage Radio En Mic

Uit bed gebeld door EO-radio

Wat bijna nooit voorkwam – aldus de EO radio presentator – gebeurde toch. Ewien werd wakker gebeld om als “reserve gast” aan te schuiven bij het EO radioprogramma ‘De nacht op één’.

Gezien de huidige ontwikkelingen in Mali leek het hen goed om meer over Mali in het radioprogramma te horen. Het gehele programma is terug te luisteren op de EO-website (Focus op de wereld wordt het laatste half uur uitgezonden!).

Tip EO
Geen tijd of zin om de hele aflevering te beluisteren? Houdt dan de website http://www.radio1.nl/terugluisteren/tijd in de gaten waar je gedurende een week de uitzending per uur kunt terugluisteren . Wees er dus snel bij! :)

Free image from FreeDigitalPhotos.net

[08 mei 2012] Vanochtend vroeg was Ewien weer te gast bij het EO-programma ‘De Nacht op 1‘. Dit keer ging om 03.20 uur de telefoon, omdat er inmiddels twee uur tijdsverschil tussen Nederland en Mali is geslopen. Soms was het moeilijk te bepalen of enige slaap een goed doorkomen in de weg stond of toch de matige telefoonverbinding :]

Dit keer kwam onder andere aan bod:  het belang van de productie van korte, educatieve video’s voor mobiele telefoons, de politieke (instabiele) situatie in Mali, met daarbij de moeilijkheid om in te schatten welke berichten /geruchten op waarheid berusten en welke niet.

p.s. Tussen 05.30 en 06.00 uur wordt ‘Focus op de wereld’ uitgezonden…

 

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top