skip to Main Content
GNR Op Beersheba

Terugblik op goede tijden

Op 13 oktober 2020 waren we – samen met CAMA directeur Boudewijn – te gast bij Annemarie Biljard – radio presentator van het programma ‘De Nieuwe Morgen’ bij Groot Nieuws Radio (GNR). Het onderwerp van ons gesprek was: Zending, zendelingen en Corona – wat Corona voor effect heeft op het zendingswerk wereldwijd en voor ons persoonlijk.

Anco mocht getuigen van de (onverwachte) Zegen die we mochten ontvangen de afgelopen maanden, ondanks of juist in deze bijzondere tijd. Ook Boudewijn doet een uitspraak waar Annemarie op doorvraagt: Corona is niet zo’n zware crisis voor CAMA-Zending … Hmmm, wacht even – Wat?

Ook Anco mocht getuigen over hoe God dagelijks spreekt in deze (Corona) tijd, zolang je je maar open stelt om naar Hem te willen luisteren. Een andere uitspraak doet ook wat stof opwaaien: “Van hard werken wordt je niet moe”. Denk daar maar eens over na … 😉

Al met al was het een warm weerzien en klein feestje in de GNR studio en waren we allen aangeraakt door de mooie dingen die we vorig jaar samen in Senegal mochten beleven (audio fragmenten). In de Hoop dat we dit zeker nog een keer mogen overdoen, waar dan ook.

Ondanks de zegeningen die we dagelijks ervaren in deze ‘langere tijd Nederland’, verlangen we beiden naar een spoedige terugkeer naar Afrika. We zijn dan ook hard aan het werk om containers en ander werk af te ronden om binnenkort – zo God het wil – weer op pad te kunnen.

Wil je het programma alsnog of nog een keer beluisteren? https://soundcloud.com/grootnieuwsradio/corona-en-zending-terug-naar-senegal-met-camazending

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top