new year 2018 Website vernieuwd! | Hoopvol Afrika

Website vernieuwd!

De website avonturiers.nl is geheel vernieuwd. Om een ieder nog beter op de hoogte te brengen én houden van onze (Malinese) avonturen. Kijk rustig rond, en kom vooral nog een keer terug in de nabije toekomst. Achter de schermen wordt nog hard gewerkt aan de voltooiing van enkele pagina’s.

Uw/Jouw feedback is van harte welkom!

Tagged with ,
Anco en Ewien
This post was written by
... delen beiden een passie voor God, reizen, jongeren en techniek. Binnen hun eigen vakgebied zetten zij zich breed in, waar mogelijk in nauwe samenwerking met de lokale Afrikaanse kerk en jongeren ...

3 Comments on "Website vernieuwd!"

 • Avatar
  ivo says

  hele cleane look. Nu je op WP draait zullen dingen vooral voor jou een stuk makkelijker zijn. Ik weet niet of je met een CMS werkte op je vorige website, of dat je die zelf gemaakt had? De site werkt ook op mijn iPad (behalve de filmrol natuurlijk =flash zou leuk zijn als je daar een html5 player voor vindt) wat leuk is we kunnen elkaar weer op de hoogte houden van ontwikkelingen rond WP en plugins, werk zelf ook met wp en ben van plan dit te gaan uitbreiden voor onze kerk website.

  groetjes Ivo

  • btwien
   btwien says

   Thnx! en zeker leuk om elkaar weer op de hoogte te houden 🙂 Neem je advies ter harte en zal op zoek gaan naar een html5 player – was zelf ook niet zo heel tevreden met deze extensie, dus dat komt goed uit. Ik ga zelf ook weer met Joomla! 1.6 aan de slag, doe je daar nog iets mee?

  • btwien
   btwien says

   Even tijdelijk zo opgelost, even goed zoeken naar een goede html5player die compatible is …
   https://www.avonturiers.nl/neem-een-kijkje/filmroll/

   Kun je deze wel op je Ipad zien?

   Groet, Ewien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *