new year 2018 Guinee reis uitgesteld | Hoopvol Afrika

Guinee reis uitgesteld

Guinee reis uitgesteld

Dachten we vorige week nog dat vandaag de aftocht naar Guinee zou zijn…Maar niets is zo veranderlijk als reisplannen in Afrika :] Aangezien de container hulpgoederen Conakry nog niet heeft bereikt (hij staat vast in Marokko), zijn we ons aan het beraden wat wijs is.

De reis uitstellen tot de container wel gearriveerd is, lijkt de beste oplossing, maar…dat betekent dat andere projecten naar voren zullen worden geschoven. En dat is ook niet altijd even makkelijk geregeld.

Bovendien is een vriend uit Alaska al enkele weken op Hope werkzaam en zouden we hem daar ontmoeten om nog enkele weken samen te werken. Ook dat plan lijkt nu op de tocht te staan.

Een werkteam uit Nederland zou eventueel ook aanschuiven, maar wanneer is het slim om een ticket te boeken?

Ook bij deze dingen weten we dat God trouw is en de dingen op Zijn tijd zullen plaatsvinden. Stellen wij ook ons vertrouwen in Hem, tot in de kleinste details van ons (werk)leven? In alle rust…

Las van de week een mooie overdenking van Willem de Vink (Genade op genade):
“Genade komt met rust. Wie met Jezus leeft staat anders in het leven en doet zijn werk met plezier. Zonder zweet, zonder zwoegen, zonder de stress om goedkeuring te verdienen, zonder angst om te falen. [Je bent niet meer afhankelijk van vakantie om op adem te komen].”

Tagged with
Anco en Ewien
This post was written by
... delen beiden een passie voor God, reizen, jongeren en techniek. Binnen hun eigen vakgebied zetten zij zich breed in, waar mogelijk in nauwe samenwerking met de lokale Afrikaanse kerk en jongeren ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *