new year 2018 Focus op de wereld | Hoopvol Afrika

Focus op de wereld

Ewien was vanochtend vroeg te gast bij het EO radio programma ‘de Nacht op 1’ … Een programma met o.a nieuws en de rubriek ‘Focus op de wereld’, waarin contact wordt gelegd met Nederlanders die werkzaam zijn in het buitenland.

Scroll door naar het eind om ‘Focus op de wereld‘ te beluisteren.

p.s. Het is goed dat ik alle “uhs” in het gesprek niet besloot te gaan tellen 🙂

Tagged with ,
Anco en Ewien
This post was written by
... delen beiden een passie voor God, reizen, jongeren en techniek. Binnen hun eigen vakgebied zetten zij zich breed in, waar mogelijk in nauwe samenwerking met de lokale Afrikaanse kerk en jongeren ...

2 Comments on "Focus op de wereld"

 • Avatar
  Piet van Weenen says

  Erg leuke binnenkomst op de website, met de hond die tussen de spijlen door kijkt.

  Maar het interview in focus op de wereld zat een beetje te diep weggestopt: pas na 10 minuten luisteren begint het programma “Nacht op 1”, dan weer eerst muziek. Zoveel geduld, red ik niet. Zou de EO het goed vinden als jullie een eigen geluidsbestandje op jullie eigen website zetten waarin direct en alleen het interview is te horen?

  • btwien
   btwien says

   Bedankt voor de reactie Piet! Je hebt helemaal gelijk als het gaat om de EO, ook wij ondervinden daarmee problemen…Je kunt niets downloaden en doorscrollen is vaak ook niet mogelijk. Ik zal de EO eens mailen om te zien wat er mogelijk is. Prettig weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *