skip to Main Content
Blending In

Blending in

Ook nu weer staan we aan de vooravond van de Malinese verkiezingen, deel twee. Met ingehouden adem wacht een deel van de wereld op de richting die Mali in deze tweede ronde zal kiezen. De twee overgebleven opponenten zijn aan elkaar gewaagd. De één proclameert ‘echte vrede’ voor Mali, waar de ander vorige leiders openlijk ‘te lijf’ gaat. Een nieuwe ronde, met nieuwe kansen.

Momenteel zijn we voor enkele weken in Amerika, vaak gezien als het land van de vele mogelijkheden. Leg Amerika naast Mali en het verschil is MEGA groot 🙂 Gelukkig verblijven we bij vrienden met grote interesse voor ‘een andere wereld’, en vinden we elkaar door verhalen, die vertellen over wat God in beide werelden doet.

Onze tijd hier is ook een tijd van nieuwe leer momenten, nieuwe ontmoetingen … Vanavond zullen we ons eerste Charity diner hebben, ben heel benieuwd wie we daar gaan ontmoeten en hoe een en ander wordt georganiseerd. Amerikanen zijn supervriendelijk en gastvrij, dus wat dat betreft komt het helemaal goed. Ik houd mijn pen en blocnote in de aanslag, voor als ik goede ideeën opdoe voor ons naderende ontmoetingsontbijt.

Voor deze speciale gelegenheid hijs ik me in een mooie, lange rok. Anco en vriend hebben me geholpen een outfit helpen uit te kiezen, vaak tot hilariteit van ons allen. Ze wisten me met grappige opmerkingen toch de juiste richting in te duwen. Als ik eraan denk zal ik een foto maken. Zo vaak zul je me niet in een rok tegenkomen 🙂

Tot dusver rusten we heerlijk uit en hebben we leuke uitjes met de familie waar we verblijven. Hun dochters gaan volgende week weer naar school. Vrijdag vliegen we door naar Kansas om Anco’s oudste broer en familie op te zoeken, om ons vervolgens de week erop onder te dompelen in een intensieve conferentie ‘Soul Care‘ (http://www.southshorecommunitychurchma.com/index.php/what_we_do/soul_care).

We zien uit naar mooie momenten de komende tijd, waarin we zowel lichamelijk als geestelijk mogen bijtanken. Daarnaast is het goed om ook het werk in Mali / Senegal in Amerika levend te houden. Veel werk wat we mogen doen, wordt vanuit Amerika ondersteund.

Geniet en wees elkaar tot bemoediging de komende week. We zien ernaar uit om velen van jullie te ontmoeten tijdens het Ontmoetingsontbijt in September!

Back To Top