Visuele communicatie

Happy Bath MomentsEwien heeft zich bekwaamd in film en fotografie. Onder de naam Maliwood Productions produceert zij video’s voor educatieve, muzikale en documentaire doeleinden.

Met haar camera’s legt Ewien de Hoopvolle kant van Afrika vast. “Ik wil een diepere snaar raken, laten zien hoeveel moois God brengt in het leven van Afrikanen. Zowel film als fotografie is een middel om met mensen in gesprek te gaan, het verhaal achter een beeld te vertellen.”

Inmiddels heeft haar passie een meer professionale wending genomen. Zo werden haar videobeelden, in zowel Afrika als Nederland, op tv uitgezonden. Verder mocht zij actief bijdragen aan het op de kaart zetten van de talentvolle Senegalese zanger Cissa (http://www.cissamusic.com/).

Ook werden acht foto portretten van Afrikaanse christenen uitgekozen voor publicatie op de achterpagina van het Nederlands Dagblad (Geloof & Handen, april/mei 2013).

Voor de agrarische school Beersheba (BS) is zij de vaste fotograaf en portretteert zij met plezier jaarlijks de studenten op een persoonlijke manier. Ook is de samenwerking tussen BS en The Christian Broadcasting Network (CBN / 700 Club) in 2015 geintensiveerd: men wil zes verschillende dorpen in Senegal van zonne energie en water voorzien.

Het is aan Ewien om, als onderdeel van het videoteam, zes verhalen van transformatie rondom de verschillende projecten te zoeken en in beeld te brengen. Vrouwen en kinderen die bijvoorbeeld geen uren meer hoeven te lopen voor de zoektocht naar schoon (drink)water, houden nu energie en tijd over voor belangrijke zaken, zoals school en gezin.

Draagt u dit werk een warm hart toe?
Maak dan het gewenste bedrag over via ABN/AMRO: IBAN= NL76 ABNA 0484 6740 48 en BIC = ABNA NL2A – CAMA in Driebergen – Rijsenburg, o.v.v. ‘BGKFOTO’ of direct via deze iDeal link.

Ewiens passie voor beelden wordt ingezet voor praktische doelen die haar aan het hart gaan én die de Afrikanen verder helpen.

 

Geloof & HandenGeloof & Handen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flickr foto website
www.maliwood.org
www.cissamusic.com

Translate »